Snart redo för uppstart


Den där poolen alltså! Det är tur att den ger så pass mycket glädje som den gör under hela sommaren (den är värd varenda krona!), för det är ett himla jobb med att starta upp den varje år.
I söndags så hinkade jag ur det sista av vattnet och sedan var det handskrubbning på knäna. Ungefär fyra timmar tog det, trots att tonåringen hjälpte till en del.
Jag har träningsvärk som inte är av denna värld! Ryggvärken har gett sig men låren alltså... Vi har staket runt tomten och jag brukar saxa lite snyggt över grinden för att slippa greja med barnlåset men det är helt uteslutet just nu. Det gör ont att lyfta benen för att gå rakt.
 
Hur som helst så kan vi snart börja fylla poolen inför årets badsäsong. Ungarnas kompisar har sina pooler igång redan och rätt schysst temperatur i vattnet faktiskt så jag vill ju få igång vår också. Dock upptäckte jag ett litet hål i botten och det måste lappas först bara. Jag får gå och se om vi har kvar laglapp och lämpligt klister sedan förra året då en taklist hade blåst ner och gjort en reva i sidan.
Tror jag ska gå och leta genast innan jag glömmer det igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0