IKEA: När barnen får välja

Ikea är ett jätteroligt utflyktsmål tycker hemmabarnen, först lek i lekhuset och sedan glass/fika. Jag gillar det också för då får jag en stund med bara minstingen (och ett barn är ju nästan att vara barnledig) då man kan ta en kaffe i lugn och ro eller gå runt och göra upp möbleringsplaner på de olika avdelningarna.
 
Den här gången så träffade jag på en god vän och när vi väl hade uppdaterat oss om vad som hänt sedan sist så var barnens timme i lekhuset slut :-) Trevligt var det i alla fall och vi bestämde oss för att ses snart igen.
 
Ikeas mjukglass är nog världens godaste också!
 
Stor glass till liten tjej
 
 Och så fröken som aldrig är still tillräckligt länge för att man ska få en tydlig bild...
 
Vi fick avklarat en del ärenden på närliggande köpcentra också av bara farten.
Där ger de just nu bort konsertbiljetter till kunderna (såvida man handlar för 1000:- per biljett)...
Det var ett himla rabalder i media om det där första åren, att det är oöverstigligt för barnfamiljer osv. Jag förstår båda sidorna av saken - tusen spänn för en biljett är mycket pengar men å andra sidan så är det inte så svårt att höra med släkt och vänner om de har kvitton från sagda köpcentra att låna ut. Jag förhörde mig lite förra året och kvittona rasade in så det slutade med att jag hade fler biljetter än vad vi behövde. Likadant i år; stora gossarna behövde nya gympaskor, konfirmationspresenter inhandlades, lite fika, mediciner, hamstermat och sommarplagg.... åter igen så har jag fler biljetter än vad vi behöver. Äldsta sönerna är inte så intresserade av att titta på Frost-show, Carola eller Måns Zelmerlöv men kanske de kan följa med ändå för att hänga lite med kompisar där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0