En symbolisk gran

Efter ett besök på IKEA så fick ännu en (jul)gran komma med oss hem. Lite tanig tyckte maken, lite mer som en riktig gran tycker jag.
 

Den åkte upp på vinden direkt förstås och eftersom jag helt missade att det hängde ett pärlhjärta i den (det såg jag i efterhand på fotot) så fick jag ge mig upp för den rangliga vindsstegen en gång till för att ta ner det. Hjärtat ska hänga i vår köksgardin och jag misstänker att tvååringen på något sätt är inblandad i att det kom ner därifrån och hängdes upp i en gran som var framme i max 10 minuter.
 
Den här granen har en bestämd placering till nästa jul, den ska nämligen stå i äldsta sonens blivande rum! Det var ett impulsköp, det medger jag - men när den var nedsatt från flera hundralappar till 35:- så tyckte jag att Visst, jag bjussar grabben på en gran!
Granen blev så att säga startskottet för planeringen av vårens rockad med rumbyten i huset och speciellt för äldstens "flytt" då han så småningom ska bo i gäststugan. När han lämnat sitt nuvarande rum ska nästa barn i skaran ta över hans gamla och femåringen ska i sin tur ta hans rum (och få eget rum precis som de andra fått när de börjat skolan). Men innan vi börjar flytta om vill jag att det blir lite varmare ute och så ska det målas om, införskaffas nya möbler (då äldstens nuvarande möbler är måttanpassade till rummet de står i så de lämnas kvar där) osv.
Varje dag är det någon som har frågor, förslag och synpunkter på hela det här projektet och även om jag inser att det innebär massor med jobb så ser jag fram emot alltihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0