Campinghelg

Vi fick ett familjetält i present lite före jul och jag hade lovat barnen att vi skulle inviga det när julen var undanplockad. Nu var det dags tydligen, de har pratat om detta i veckor redan!
 
Utan monteringsinstruktioner (eller ens en bild på hur tältet skulle se ut) så var det inte direkt uppställt i en handvändning. Ett par "sovrum" och en större yta skulle det innehålla, så mycket visste vi.
Men vi fick upp tältet och trots att vi har ett väldigt stort vardagsrum så blev det trångt.
 

Det var inte direkt grillväder ute i stormen så vi stekte hamburgare vid spisen i stället och barnen lekte i tältet när de väl bäddat färdigt därinne.
Planen var att det skulle tältas hela helgen men jag vet redan nu att jag kommer att bli tokig redan en bit in på lördagen. För att ta sig mellan kök och sovrummen så måste man gå över en soffa, det funkar ju men är fasligt opraktiskt tycker jag som är en ganska praktisk person. Barnen störs inte alls av det utan behandlar i stället halva huset som en parkour-bana nu.
Som en kompromiss så monterar vi ner hela härligheten i morgon och så får de tälta lördag till söndag i det mindre och behändigare 4-manna-kupoltältet. Den idén godkändes och klubbades igenom innan barnen somnade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0