Avbrott

 
Då kom det alltså en dag då jag gick in i den berömda väggen. Sprang in i den rent av.
Gårdagen tog nog pris som den sämsta dagen någonsin! Och då har jag ändå haft en hel del skräp att tampas med i livet.
Låt oss säga så här; det finns en hel del nötter här i världen. Somliga borde... skämmas! Jag säger inte värre ord irl så då behöver jag inte skriva dem heller, jag tänker desto mer.
Världen gick under igår men eftersom ingen annan kommer att föra våra barns talan så är det bara att resa sig upp, plocka ihop skärvorna och kämpa vidare. Som förälder kan man aldrig lägga sig ner i fosterställning och sova bort det jobbiga och som förälder till ett barn med funktionshinder så måste man vara ordentligt alert 24/7.
 
Jag fick ett glatt besked häromdagen i alla fall och det kan bli det som räddar mig nu. Jag har kommit in på Kungliga Tekniska Högskolan och är studerande igen. Termodynamik och elektromagnetism får en att fylla huvudet med annat och ger - tro det eller ej - stunder av vila. Jag har en plan som sträcker sig långt fram i tiden men om ödet låter mig välja det är en annan fråga.
 
Med detta så tackar jag för mig. Kanske återkommer jag hit, livet måste ju vända någon gång.
 
Jag finns på Insta som Storfamiljslycka
 

Kommentarer
Postat av: Fransyskan

Åh den berömda väggen! Där har nog dom flesta varit och dunkat huvudet blodigt en kortare eller längre tid. Men sen torkar man av blodet, reser sig upp (långsamt, man kan bli yr efter att ha slagit i skallen upprepade gånger) klistrar på ett leende och vänder sig om och fortsätter dit man en gång vart på väg. Med en eller annan skorpa, kanske ett par ärr. Men fasen så mycket starkare.
Sluta bara inte blogga under tiden. Av alla bloggar jag läser är det inläggen här jag ser fram emot mest.

2015-02-07 @ 08:26:30
URL: http://mittlivsomfransyska.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Åh,tänker du sluta blogga! Så synd. Men tur att vi ses på insta ☺h. Elina

2015-02-08 @ 15:15:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0