Ett slut eller en början

Livet har förändrats på alla tänkbara sätt det senaste halvåret, vissa saker till det bättre och andra till det sämre. Somliga saker känns oftast helt överkomliga men en stund då och då bara rent överjävliga.
Jag och maken har gått skilda vägar.
Vi separerade redan i höstas - högst tillfälligt och av helt andra orsaker trodde jag - så rent praktiskt har inget förändrats men självklart är det en känslosam process.
Jag kommer förmodligen aldrig att få reda på varför jag nu är ensam med barnen och det är därför något jag måste bortse ifrån.
I ett äktenskap räcker det inte med att ena parten är lycklig, det förstår jag. Jag har gjort allt jag kan och det räckte inte och även om hoppet är det sista som överger en så kan ett rakt besked vara bättre än att stå och stampa utan att veta vad som händer. Jag är heller inte dummare än att jag inser när det är kört.
Ibland har man inget annat val än att gilla läget.
 
Jag får all kärlek jag behöver från barnen och det finns ingen anledning att se annat än ljust på framtiden. Vi klarar oss fint. Dessutom har jag inte tid att gräva ner mig :-)

Kommentarer
Postat av: Fransyskan

Oj vad tufft! Undra på att det varit tyst ett tag. Det tar tid att läka efter en separation, oavsett när och hur den händer, eller vem som tar första steget. Fokusera på det fina som du fått med dig ur äktenskapet - alla underbara ungar!
Kram

2015-04-12 @ 12:54:17
URL: http://mittlivsomfransyska.wordpress.com/
Postat av: Carola Wetterholm

Jag skickar tusen miljoner kramar här med!! <3<3<3<3
Jag vet att du reder dig själv, men det var ju inte så här det skulle bli...
Kram!!

2015-04-15 @ 00:44:38
Postat av: Elina

Jag skickar dig också många varma tankar! Du klarar det helt säkert, men det är inte mindre svårt för det.

2015-04-16 @ 16:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0