Bada och baka

Två favoritsysselsättningar bland barnen:
 
Bada
Igår var det lite gråtrist väder ute så då passade det ju bra att åka och bada. Jag väckte tre simkunniga barn tidigt och så gav vi oss iväg.
 
Glasspaus
 
Det var visst fler än vi som ville besöka äventyrsbadet på höstlovet. Vi var där till öppningen så vi slapp köerna, men det var lite väl mycket folk och barnen tröttnade på bara fyra (!) timmar i vattnet. Stora dottern lärde sig tre nya saker: klätterväggen, hoppa från trampolin och dyka.
 
På hemvägen blev det ett snabbt stopp för lite geocaching.
 
Tur man alltid har ett 6 m teleskopspö liggandes i bilen...
 
Baka
Alla barnen gillar att baka och idag har de fått göra just det i omgångar. Jag tyckte det var dags att fylla upp i frysen med olika kakor. Fyra sorter blev det innan mamman tappade orken för att ettåringen lyckades slänga upp mobilen på en fortfarande varm spisplatta :/
 
 
Eftersom jag och maken ska resa bort i helgen så bestämde vi oss för att göra en tematårta till morgondagen. Jag ska se om jag kan få ihop något pumpaliknande. Femåringen kom då på att han inte ville baka chokladsnitt utan "bajskakor" till fikat.
Tja, varför inte?! Är det Halloween så är det!
 

I morgon så ska halva familjen iväg på höstfest med utklädning. Jag har en gammal sjuksköterskedräkt (äkta 60-tal!) liggandes på vinden så den ska plockas ner och provas i kväll. Jag hoppas att jag fortfarande kommer i den, jag har nämligen ingen Plan B. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0