Fars dag och mera scrapbooking

Lite uppvaktande av pappan blev det tidigt på söndagsmorgonen. Han och tioåringen skulle iväg på sonens halvdagsläger (med intensivträning, bowling) så han fick paket innan alla hunnit vakna.
 
Min egen pappa fick lite praliner. Eftersom jag gjort dem sent kvällen innan så blev det provsmakning på morgonen för mig och de äldsta barnen, med betyget "tveksamt" om den ena sorten. Det var ju liksom så dags då :-/
En tårta lades ihop och på eftermiddagen tog vi tårtan med till mina föräldrar och fikade där.
 

 
Igår var det scrapbooking-kväll igen. Det är tur mina vänner har koll och anmäler mig för den senaste tiden har det banne mig inte blivit mycket till vare sig planering eller framförhållning om någonting. Jag med mitt kontrollbehov lider inombords men förhoppningsvis så lättar läget snart.
Alla där är så proffsiga och gjorde massor med vackra saker; askar, album och diverse prydnader. Där finns en massa prylar och apparater att använda sig av men själv är jag fortfarande på nivån med att klippa och klistra pappersark :-) Ge mig ett år eller två för att komma ikapp...
Ett krya-på-dig-kort, bokmärke (sådana kan man aldrig få för många av), några julkort, en tändsticksask och julklappsetiketter blev mitt resultat för kvällen.
 
 
Fika med nya och gamla bekantskaper blev det också och fyra timmar bara rann iväg innan det var dags att packa ihop och cykla hemåt i mörkret.
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Vilken tårta! :D

2014-11-11 @ 09:51:33
URL: http://oslofru.com/
Postat av: Elina

I år kunde också vi traska iväg till farmor och farfar på farsdagsfika - det har aldrig varit möjligt förut, då vi bott 12 timmars resa ifrån varandra. De har i höst flyttat till vår nuvarande hemort, känns så otroligt lyxigt att ha dem i andra änden av byn! Vill minnas att du skrivit att dina föräldrar också är inflyttade.

2014-11-12 @ 08:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0