Adventskalendrar

Det börjar raskt närma sig första december och ska man ha paketkalendrar så finns det en del att välja på. Ena sonen har valt Playmobil polis/stöld på museum och stora tjejen har valt en smyckeskalender. De två äldsta vill ha enbart godis och pengar i sina och övriga ska ha "hemmagjorda". Det betyder att jag har kvar att fixa och slå in... 3x24 småpaket till.
 
Varje höst samlar jag bilder på vad som finns att köpa färdigt och så får alla välja. Det finns en hel del fler så se det här mer som inspiration än som en komplett förteckning av utbudet.
 

Är det någon som undrar över pris/inköpsställe så har jag uppgifter på var man kan beställa dem för lägst kostnad.

Kommentarer
Postat av: Elina

Dottern vill ha paketkalender och för hennes del (hon är 10,5 år) blir det smycken, duschtvålar, lipgloss etc etc... väldigt enkelt att göra en sådan kalender, egentligen. Sonen (8,5 år) vill år efter år ha en Lego City-paketkalender. Också det väldigt enkelt! MEN samtidigt vet jag redan att det blir svåra stunder då storasyster får öppna inslagna små paket och Legokalendern bara har luckor, där innehållet inte varje dag ens är så spännande. Han skulle vilja ha båda! Men vilket år som helst kanske han kan fatta ett beslut som han är nöjd med hela december :)

2014-11-12 @ 08:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0