1 december!

Första dagen på adventskalendrarna, gissa om barnen kom upp snabbt :-)
Paketkalendrarna blev klara sent igår kväll precis som alla år och de sitter nu utspridda på väggarna lite här och var. 
 
Vi hoppade över chokladkalendrar i år, vi hade det också förra året men det känns bara onödigt och dessutom är det inte alla barnen som äter godis. Däremot så har barnen fått fatt på lite andra vanliga papperskalendrar. Dottern fick en på kyrkan, några fick när vi passerade en leksaksaffär, jag tog en på Maxi, en fick med en Kalle Anka-tidning... Så igår när det visade sig att elvaåringen var den enda som var utan en papperskalender att öppna så gjorde jag som jag alltid gör: Jag svarade att det fixar jag!
Lite klipp-och-klistra blev det och resultatet är kanske inte det vackraste världen skådat men där finns i alla fall luckor att öppna.
 
 
Själva utsidan är en poster från en Lego-tidning och bakom luckorna finns bilder på allt från tomtar till sportbilar och superhjältar. Nu skulle man ju kunna tänka sig att han egentligen är för gammal för både bilderna och för att ta emot något som mamman själv tillverkat men faktum är att han blev glad. Och eftersom han såg ut att på allvar uppskatta sin kalender så är jag också glad och nöjd med att ha lagt en timmes jobb på något man kan hämta gratis i närmaste affär.
 
Jag har ingen aning om huruvida julkalendern på TV är något att ha i år, barnen såg det förstås i morse men jag hörde vare sig bu eller bä från vardagsrummet. Det kanske tar ett par avsnitt innan det tar sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0